Få en maveballon uden kirurgisk indgreb og tab dig

Har du også læst i medierne, om alle de forskellige fedmeoperationer der er gået galt? TV2 bragte i slut juni en artikel om en kvinde, der havde så svære komplikationer efter en gastrisk bypass-operation, at hun tog morfinpiller for at kunne spise og sove. Men mange overvægtige danskere behøver slet ikke kirurgisk indgreb for at tabe sig.

Når man udsætter sig selv og sin krop for en gastrisk bypass-operation, er der større risiko for sygdom og endda dødelighed. Faktisk er det kun 2 %, der er egnet til at få sådan en operation, men med en maveballon fra Gastriball får du et vægttab helt uden et kirurgisk indgreb. En maveballon fungerer således, at du får indført en silikoneballon ned gennem spiserøret og ind i maven under lokal bedøvelse. Maveballonen fyldes enten op med luft eller saltvandsopløsning, og den giver dig en mæthedsfornemmelse, så du spiser mindre og på den måde går ned i vægt.

 

En maveballon tager kun 20 minutter

Den uheldige kvinde fra TV2’s artikel, havde fået mindsket sin mavesæk med et kirurgisk indgreb, men et mavesår havde æstet hul i den. Med en maveballon undgår du de unødvendige komplikationer der, forekommer ved en traditionel operation, og det tager ikke længere tid end 20 minutter. Efter 6 måneder får du maveballonen fjernet, og du skulle gerne have opnået et betydelig vægttab

 

Hvordan fungerer det?

En maveballon fungerer på den måde, at du først kommer til en forundersøgelse på en af Gastriballs klinikker. Du kan se, hvor deres klinikker ligger her. Du skal som minimum faste i 8 timer før maveballonen indføres, og du bliver på klinikken i ca. en time efter til observation. De første par dage efter maveballonen er blevet indført i mavesækken kan føles mærkelige. Nogle får kvalme, mens andre ikke mærker den store forskel. I tilfælde af kvalme og utilpashed får du medicin fra Gastriball der skal tages umiddelbart med det samme, når kvalmen opstår.

 

Fordelene ved en maveballon

En maveballon er et langt mindre risikabelt indgreb end for eksempel en gastrisk bypass-operation, men der er også andre fordele ved indgrebet:

 

Det er en enkelt og smertefri procedure

Du behøver ikke være nervøs for, om indgrebet gør ondt. Selvom ballonen bliver ført ned gennem spiserøret, vil du ikke opleve vejrtrækningsproblemer eller anden form for ubehag.

 

Maveballonen skaber en følelse af mæthed, så du helt naturligt spiser mindre

Der er ingen grund til at gå og føle sig sulten hele tiden, mens man forsøger at tage sig. Ofte har det faktisk den modsatte effekt. Med en maveballon får du en naturlig mæthedsfornemmelse, der gør det nemmere at tabe sig.

Læs om flere af fordelene ved en maveballon her

 

 

Kan alle få en maveballon?

For at få en maveballon fra Gastriball er der nogle kriterier der skal være opfyldt. Indgrebet er ikke for de mænd eller kvinder, der bare ønsker at spise mindre og måske tabe et enkelt kilo. Det er beregnet til de mennesker, der har daglige udfordringer forbundet med deres krop. Derfor skal ens BMI være over 27, før man kan komme i betragtning til en maveballon. Selvom indgrebet er langt mere sikkert end en gastrisk bypass-operation, som i den seneste tid har været omdrejningspunktet for mange kritiske historier, er det ikke en lille og enkelt beslutning at tage.

 

Hvem skal jeg kontakte?

På Gastriballs hjemmeside, kan du udfylde en formular, hvis du gerne vil kontaktes for at høre mere. Du kan også teste dig selv for at se om du er egnet, og du kan se videoen om hvordan det fungerer. Du kan selvfølgelig også kontakte klinikken på 39 64 01 25

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *