Dørtelefon – hold styr på hvem der kommer ind og ud

Med nutidens teknologi, så har mulighederne for dørtelefon ændret sig, hvilket har gjort det muligt for virksomheder at få adgangskontrol for medarbejderne samt automatisk dørlukning. Derudover er det blevet muligt for brugere, at foretage styring via en smartphone, så man udnytter produktet mest muligt. Det gør det hele lidt nemmere for medarbejderne og selvfølelig chefen.

Det er en god ide med en dørtelefon, da det giver muligheden for medarbejde og muligvis også beboere, at afvise samt godkende adgang til virksomhedens bygning. På den måde kan man være sikker på, hvem der kommer ind og ud – og fungere altså præventivt mod eventuelle indbrud og anden form for kriminalitet.

Skaber tryghed og sikkerhed

En dørtelefon er vigtig, fordi det er med til at skabe tryghed blandt medarbejderne ved at gøre arbejdspladsen mere sikker. Der er selvfølelig flere forskellige muligheder og ens valg bør reflektere ens behov. For nogle er der brug for den dyreste og bedste løsning, mens andre kan nøjes med et mere simplere system. Dette bør man diskutere med en låsesmed, som kan rådgive en og hjælpe en med at finde den optimale løsning.

Der er flere muligheder for dørtelefoner

Overordnet er der to forskellige typer af dørtelefoner. Den ene type har udelukkende lyd, og er den man kender fra de fleste lejelighedskomplekser. Den anden type har også video, hvilket gør det lettere at være sikker på hvem der kommer ind. Den sidste mulighed gør det nemmere at genkende den person, som ønsker adgang, da man ikke må nøjes med at skulle genkende personens stemme, men ligeledes kan se på video, hvem der ringer på.

Kender man ikke en dørtelefon fra virksomheder, så har man helt sikker stødt på dem ved lejligheder rundt omkring Danmark. Men for virksomheder er det næsten ligeså vigtigt, hvis de er i en større bygning, hvor man ikke sidder i stuen, da man så slipper for at skulle gå ned til døren for at lukke eventuelle kunder eller andre gæster ind.

Få den installeret af en låsesmed

Mangler din virksomhed en dørtelefon eller skal i have den opgraderet, så kan KeyPartner hjælpe. De stræber efter at levere en service af høj standard, hvor kvalitet og god service er i fokus – så de kan skabe tryghed samt sikkerhed for dig og dine medarbejder.

På deres hjemmeside kan man finde deres kontaktoplysninger, så man kan booke et indledende møde. De vil gerne give et uforpligtende tilbud og forklare hvad de kan gøre for jer – og så stiller de gerne op til et eventuelt bestyrelsesmøde, generalforsamling eller lign.

Udover en dørtelefon, så kan de også installere adgangskontrol og et nyt låsesystem (bl.a. elektronisk). Deres døgnvagt er altid klar til at komme med akut hjælp, hvis du skulle låse dig ude eller af anden grund har brug for en låsesmed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *