Kan du ramme bull’s eye med din dart pil?

Du skal imponere hende den søde pige, du har fået øje på gennem den tykke røg inde på det værtshus, hvor du og dine venner er draget hen.

I skal netop til at gå i gang med et godt gammeldags spil dart. Her vil du gerne vise dine evner og sikre dig at gå sejrrigt ud af legen. Ikke mindst fordi du har opdaget, at den søde pige holder øje med jer og med det spil, I skal til at starte på.

Du har fundet den helt rigtige dart pil frem. Den dart pil, du har taget med hjemmefra, og som du har købt hos Dartshop.dk – en online-butik med et rigtig stort og godt udvalg af dart pile for både nybegyndere, lettere øvede og øvede spillere.

Du sætter din lid til din dart pil

Du har en tyrkers tro på, at din medbragte dart pil vil bringe dig held. Hvis der er noget, du godt kan lide, så er det at være forberedt. Og forberedt det er du! Derfor tror du på, at du kan imponere pigen, som du endnu ikke ved, hvad hedder.

Du føler, at din dart pil glimter i det dunkle lys fra de lavhængende værtshuslygter, og selvtilliden har aldrig haft det bedre.

Bull’s eye kan rammes med dart pilen

Du kaster din dart pil fra Dartshop.dk. Til dine venners ærgrelse rammer du lige i bull’s eye og vinder hele ballet. Pigen i hjørnet kommer springende hen til dig – lige i dine arme! Du kysser hende på munden, og hun smiler ud over hele femøren. Alt er idyl. I kysser igen, og du takker din dart pil. Den dart pil, du havde medbragt hjemmefra. Den dart pil, der sikrede dig den pige, du gerne ville have. Den dart pil, der betød, at dig og pigen vil leve lykkeligt til jeres dages ende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *