Få professionel hjælp til at klare momsrefusionen

Verden bliver hele tiden mindre som resultat af globaliseringen. Grænser bliver udvisket, og samarbejdet på tværs af lande bliver hele tiden både stærkere og tættere. Hvis man som virksomhed vil være med på den nye udvikling, er det i mange tilfælde nødvendigt at sende medarbejdere ud på forretningsrejser. Det kan være for at deltage i møder, komme på messer eller noget helt tredje. Uanset hvad er en forretningsrejse noget, som firmaet betaler. Men det betyder, at den pågældende, der er ude at rejse, hele tiden skal holde øje med de penge, der bliver brugt, og melde tilbage til firmaet. Derefter skal firmaets regnskabsafdeling sidde og få orden i tallene. I forbindelse med det kan man søge om momsrefusion, hvor man får udenlandsk moms tilbage. Dog er der mange firmaer, der ikke får det gjort, fordi det mange gange er en besværlig og omfattende proces. Vil man i en virksomhed spare både penge og tid, kan det derfor være det værd at overveje, om man skal investere i professionel hjælp til processen med momsrefusion.

Har du hørt om Acubiz?

Traditionelt set skulle man holde styr på regnskaber omkring rejser ved manuelt at taste det ind. Det kan dog hurtigt blive en besværlig og kompliceret proces, hvor der er mange muligheder for at lave fejl. Acubiz er en app, der har automatiseret rejseafregningen og gjort den fuldstændig papirløs. I stedet kan man nemt og simpelt bruge appen til rejseafregning. Som en del af deres services tilbyder Acubiz også at assistere med momsrefusionen. Som tidligere nævnt kan det godt være en langsommelig og besværlig proces selv at skulle søge om momsrefusion. Derfor er der mange virksomheder, der simpelthen undlader at søge om at få den betalte moms tilbage, fordi de ikke orker besværet. Dog kan dette være skyld i, at man går glip af en masse penge, da den gennemsnitlige momsrate i Europa ligger på 21%. Acubiz kan hjælpe med at strømline processen og nemt få tilbagehentet pengene. Derfor er det et alternativ, der er værd at overveje, hvis man er en af de virksomheder, der bruger lang tid på momsrefusionen eller simpelthen undlader den.

Spar penge med hjælp til momsrefusionen

Som nævnt kan man få mange penge igen ved at søge om at få sin udenlandske moms igen. Især hvis man er en af de virksomheder, der normalt undlader at søge om momsrefusion, vil det gøre en kæmpe forskel på bundlinjen. Er man en af de virksomheder, der i dag selv står for det, er der også penge at spare ved at få hjælp til momsrefusionen. Når man får professionel hjælp fra et firma, der har ekspertise på området, går processen langt hurtigere og mere gnidningsfrit. På den måde kan man spare meget tid på, at der ikke er en medarbejder i virksomheden, der skal sidde og gøre det manuelt, og da tid er penge, vil det igen gøre en forskel i det samlede regnskab. For enhver virksomhed, der har ansatte ude at rejse, vil det at få hjælp til momsrefusionen være værd at overveje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *