3 grunde til hvorfor du skal investere i en programmerbar termostat

Hvis du bor i et almindeligt hus, er varme og kulde nogle af de største udgifter, du har. En af grundene til, at det netop er så omkostningsfuldt, er, at husejere ikke er klar over, hvornår det er unødvendigt at opvarme eller nedkøle boligen. En programmerbar termostat er nøglen til at sænke dit energiforbrug.

Energibesparende og sundhedsfremmende

En programmerbar termostat kan spare dig for op til 30 % på din energiregning. Det er et ideelt værktøj til at sikre et forsvarligt energiforbrug i husstanden. Derudover gør det hjemmet mere behageligt at opholde sig i, og man undgår unødvendige kulde- eller svedture, der kan være til store gene. Termostaten justerer selv varmen alt efter om det er morgen, middag eller aften, og den sikrer dig en optimal sovetemperatur.

Nogle termostater er så avancerede, at de kan informere om indelukket og usund luft. Du får en notifikation, der fortæller dig, det er tid til at lufte ud. På den måde sikrer du altid, er luften er optimal inden for.

Der er dermed også en lang række sundhedsfordele ved at investere i en programmerbar termostat.

Komfortbaseret

I stedet for at sætte temperaturen manuelt flere gange i løbet af dagen, kan du programmere temperaturmåleren til faste varme- og kuldegrader. Du kan sætte måleren til at opvarme husstanden en time før du vågner, mens du på samme vis kan gøre det koldere i soveværelset, inden du skal sove. Skal du have gæster, som foretrækker et koldere miljø end andre, kan du også sikrer dig, at de har det godt, mens de opholder sig i boligen. En programmerbar temperaturmåler gør det nemmere og behageligere for dig i hverdagen.

Forebygger overforbrug

Det sker en gang i mellem, at varme- og kuldeanlæg bryder sammen på grund af overforbrug. Det koster mange penge i reparationsudgifter, mens man i perioder må undgå at bruge sit anlæg. Når det sker, oplever man ofte, at det er ubehageligt at opholde sig i ens hjem. En programmerbar termostat kan forhindre langt de fleste nedbrud ved at justere på varmen eller kulden løbende. Det er på sin vis en sikkerhedsmekanisme, der gavner både økonomien og ens velbefindende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *