Hvordan får du nye bilnøgler?

At erstatte en bilnøgle kan være en kaotisk og irriterende proces. Nogle gange har man tabt nøglen, mens andre gange går skeden i stykker eller elektronikken fejler. Hvad end grunden er, så er nøglen din vej til mobilitet og bevægelse, og hvis den ikke eksisterer eller er mistet, ja, så er man fanget. Derfor har man brug for en ny nøgle. Lad os se, hvordan du kan erstatte din gamle bilnøgle, så du kan komme ind i din bil og videre med livet.

Der går sjældent op for folk, hvor værdifuld deres bilnøgler egentlig er. Det sker først, når den går tabt. At erstatte en bilnøgle er ikke kun stressende, det kan også være en dyr affære. Der er dog mange forskellige måder, man kan erstatte sin bilnøgle på. Se dem her.

Få fat i din bils VIN eller kontakt forhandleren

VIN (vehicle identification number) skal findes før nogen vil hjælpe dig med at få en ny bilnøgle. Du kan få VIN nummeret fra dashboardet på bilen eller ved motoren. Du skal også huske at angive den præcise model, du kører. Der er nemlig stor forskel på, om du kører en BMW M5 eller M5 – så stor, at hjælpen ofte bliver nød til at finde en ny tid, hvis de allerede er rykket ud for at hjælpe dig. Du skal også være klar over, hvilket år bilen er lavet i.

For at få fat i en ny nøgle hurtigt, er det vigtigt, du har helt styr på din bil. Hvis bilen er helt ny er det en god ide at kontakte bilforhandleren. Han eller hun kan ofte hjælpe dig med at finde den rigtige hjælp. Måske er der ligefrem en garantiordning, der gør, at forhandlerens mekanikere kan lave en ny nøgle på stedet. Det er der mange forhandlere, der er begyndt at tilbyde.

Du kan også kontakte Autolaasesmed Marschall, hvis du bor i København eller omegn. De rykker ud til alle typer biler, og de er altid opdateret på den seneste udvikling inden for faget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *