Skræddersyede jakkesæt giver den bedste komfort

Skræddersyede jakkesæt

Almindelige jakkesæt versus skræddersyede jakkesæt

Rigtig mange danske mænd bærer jakkesæt til dagligt på arbejdet. Det gælder både i det offentlige og især i det private, hvor møder med overordnede eller kunder kræver en formel påklædning. Men jakkesæt er ikke bare jakkesæt. Der er stor forskel på kvalitet i både tekstiler, syninger, design, komfort og pasform.

De jakkesæt, man kan købe i almindelige, fysiske butikker, er ofte syet efter standardmål, og som køber har man få eller ingen muligheder for at få indflydelse på design og pasform.

Helt omvendt er det med skræddersyede jakkesæt. Skræddersyede jakkesæt syes af en skrædder, og som køber har man mulighed for at være med i processen helt fra start. Med skræddersyede jakkesæt kan man selv vælge design og stof.

Vigtigst af alt, så syes skræddersyede jakkesæt efter præcise kropsmål. Det betyder, at skræddersyede jakkesæt har den perfekte pasform og dermed giver en øget komfort i forhold til jakkesæt syet på fabrikker efter standardmål.

Online skræddere versus fysiske skræddere

Skrædderfaget er desværre blevet trængt lidt i baggrunden pga. moderne modeforretninger og -kæder, der sælger stangtøj i massevis. Derfor er udbuddet af skræddere med fysiske butikker ikke så stort i Danmark – slet ikke uden for de større byer.

Heldigvis er mange dygtige skræddere dog blot flyttet på nettet. Anne Spang er én af dem. Hos Anne Spang har de mere end 10 års erfaring med alt fra skræddersyede jakkesæt til kjoler, nederdele, skjorter og veste.

Virksomheden har base i Holte og tilbyder nem bestilling af skræddersyet tøj via deres onlineshop. Ønsker man personlig betjening, så er der også mulighed for at møde op i systuen i Holte.

For Anne Spang og andre moderne skræddere giver onlineshops mulighed for at nedsætte udgifter til butikslokaler og personale. I sidste ende kommer dette kunderne til gavn, da priser på skræddersyede jakkesæt og andet af den grund kan presses ned i et lavere leje, hvor alle kan være med.

Skræddersyet tøj bestilt online sendes ligesom mange andre Internet-varer med post og modtages ofte inden for 2-3 uger.

Når man bestiller tøj syet efter mål på nettet, skal man dog være opmærksom på, at returretten frafalder, så snart skrædderen går i gang. Grunden er, at skrædderen ikke kan videresælge tøj, der er designet og syet til at passe én kundes ønsker og specifikke kropsmål, til en anden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *