SEO

Hvorfor pludselig et menupunkt her på skygge.dk, der hedder SEO? Jamen, det skal jeg fortælle dig 🙂

Skygge.dk er en af de ældste blogs, ejeren af AAM i sin tid startede. AAM er et online marketing bureau i Charlottenlund, lidt nord for København. AAM er forkortelse af Atak Advertising & Marketing.

Skygge.dk startede i sin tid som en salgsblog, men senere hen brugt som en hyggeblog for enkelte gæstebloggere, men primært af undertegnede, William Atak.

AAM arbejder primært med SEO og har brugt denne blog til at promovere både egne og kunders ydelser. Skygge.dk har fået mange tæsk i løbet af sin historie. Diverse serverproblemer, hackerangreb, fejl wordpress-installation m.m. Men den har overlevet og bliver stadig brugt til at smide et par hyggelige indlæg ind imellem.

Skygge.dk er en blog, med meget styrke og ranker godt på mange søgeord med forskellige indlæg. Dermed trækker den en masse trafik på siden.

I forbindelse med at online marketing bureauet vokser sig større og større, går vi med diverse tanker om, hvordan vi bedst muligt kan udnytte bloggen og dennes indhold.

I forbindelse med lanceringen af vores andet firma Marketing Group ApS, der ligeledes beskæftiger sig med online markedsføring, er der kommet helt nye ideer ind på dagsordenen. Disse vil jeg løbende dele med jer her på bloggen.

Det kan ske, at jeg opdaterer denne side.

Venligste hilsner
William Atak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *